1 Kasım 2011 Salı

Axa Van'da Depremzedenin Yanında

Axa Sigorta depremde zarar gören ev ve işyerlerinin yanı sıra kaskolu araçlara da ödeme yapmıştır. Axa Sigorta'nın açıklaması:
23 Ekim 2011 tarihinde  Van ilimizde yaşanan ve birçok vatandaşımızın vefatına  ve yaralanmasına neden olan  deprem felaketinde AXA SİGORTA kurumsal sorumluluk bilinci ve anlayışı ile paralel olarak ilk andan itibaren acente ve sigortalılarının yanında yer almıştır ve almaya da devam etmektedir.

Bu anlayış kapsamında;

·        Felakette zarar görenlerin yanında olmak adına, şirketimiz ulaşabildiği tüm sigortalılarını aramış, 1 gün sonra görevlendirdiği uzman eksperlerle tespitleri derhal yapmaya gayret etmiştir.
·         Kısa sürede bölgeye dağılan eksperlerimiz ve görevli arkadaşlarımız gerekli koordinasyonu sağlayarak acentelerimiz ve sigortalılarımızın sorunlarıyla yakından ilgilenmiştir/ilgilenmeye devam etmektedir.
·         Tüm hasar süreçlerini koordine edebilmek ve sigortalılarımız için bir temas noktası oluşturmak amacıyla AXA Karavanı oluşturulmuş; Erzurum temsilciliğimizden yöneticimiz Zafer Korkmaz ve arkadaşları depremin hemen ertesi günü Erciş’e giderek AXA Karavanında mağdurlara yerinde destek vermek için çalışmalara başlamışlardır. Yine bugün itibariyle AXA SİGORTA Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Ererdi, Acenteler ve Satış Direktörümüz Özer Şimşek ve Karadeniz Bölge Koordinatörümüz Müjdat İlhaner, Van deprem bölgesindeki acenteler ve sigortalılarımızın bilfiil yanında olacaktır. 
·         444 1 999 numaralı Hasar ihbar Hattımız üzerinden özel  bir “Deprem İhbar”  hattı açılarak  bu ihbarlar için öncelik tanınarak dosya açılmasına başlanmıştır.

·         Sigortalılarımızın tazminatları 26 Ekim 2011 günü itibariyle yani felaketin 3gününde ödenmeye başlamış olup şimdiye kadar 140 sigortalımıza 4,803,000 TL ödenmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder