6 Kasım 2011 Pazar

MAPFRE Latin Amereika'nın En İyi Sigorta Şirketi Seçildi.

Reaction Dergisi bu ödülü finans, sigorta ve resmi kuruluşlarda çalışan profesyonel okuyucularının arasında yaptığı anketle belirledi.
New York’ta düzenlenen etkinlikte ödülü MAPFRE adına MAPFRE Porto Rico Başkanı Raúl Costtilla aldı. Bu ödül, Latin Amerika’daki Grup bünyesindeki 17 bin 700’den fazla çalışan, yaklaşık 38 bin acente, temsilci ve brokerların ortak çalışmaları sonucu alınmıştır.
Reactions, dünya sigorta ve reasürans sektörünün önde gelen dergilerinden biridir. Dergi, küresel sıralamaların Global derecelendirme ve şirketlerin detaylı analizlerinin yanı sıra, sigorta şirketlerinin fiyat performans paylarını da yayınlamaktadır.
Latin Amerika’da sigorta, reasürans ve asistans alanında faaliyet gösteren MAPFRE, 2005 yılından bu yana, yüzde 7.9'luk pazar payı ile bölgede 3. büyük sigorta grubu ve bölgenin önde gelen hayat-dışı sigorta şirketi konumundadır. 2010 yılında, Latin Amerika'da 5,155.6 milyon euro prim yazan MAPFRE, önceki yıla göre yüzde 19,7’lik prim artış elde etmiştir. MAPFRE 2 bin şube ile bölgesindeki en yaygın dağıtım ağına sahip şirketlerden biridir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder