14 Kasım 2011 Pazartesi

Dubai Sigorta Kiralık Araç Hizmeti

DUBAİ GROUP SİGORTA İKAME ARAÇ


Teminat Tanımı:
Poliçe geçerlilik süresince gerçekleşen bir kaza sonucu sigortalı araçta meydana gelen, kasko poliçesi kapsamındaki hasarlar için ve aşağıdaki koşullarda ikame kiralık araç verilir. Aynı yardım olayı için, seyahate devam amacıyla kiralık araç ve ikame kiralık araç maddelerindeki hizmetlerden biri verilecektir.

 

KOŞULLAR


1.   İkame kiralık araç hizmeti, kaza sonucu meydana gelen hasarlar için sigortalı aracın serviste onarım ihtiyacı oluştuğu durumlarda verilecektir. Eksper onayı ile trafikte emniyetli sürüşe engel teşkil etmediği belirlenen hasarlar için ikame araç hizmeti verilmez. (Kaporta, karoseri ve tampon üzerindeki çizikler, göçükler veya koltuk döşeme Mini Hasar Onarım Hizmeti kapsamındaki onarımları gibi)
2.   İkame kiralık araç, hasarlı aracın servisteki onarım süresinin 3ncü maddeye göre yapılacak tespitinin 48 saati geçtiği durumlarda (Pazar günleri hariç) verilir.
3.   Aracın tamir süresinin tesbiti, Tur Assist ikame araç hizmetini sağlayan firma, tamiratı gerçekleştirecek olan tamirci ve eksperin onayı doğrultusunda karşılıklı mutabakat ile sağlanır. İkame kiralık araçtan faydalanma süresinin tespitinde eksperin kararı esastır.
4.   Tamiratın mutabık kalınan süreden kısa sürmesi durumunda ikame araç iade edilecektir.
5.   Araç sahibine karşılıklı mutabık kalınan tamir süresi ile ve her koşulda en fazla poliçede belirtilen gün kadar (10 gün) ve yılda en fazla iki kez mümkün olabilen durumlarda rent a car firmasının filosunda bulunan araçlardan sigortalı aracın özelliklerine en yakın ve en fazla B sınıfı olmak üzere ikame araç sağlanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder