8 Kasım 2011 Salı

Nasıl Kasko Yaptırılır

Yeni bir araç aldınız veya aracınızın kasko sigortasını yaptırmak istiyorsunuz peki nereden başlamalısınız?
Sigorta şirketlerine gidin ve fiyat teklifleri alın, ödemede kolaylık yapan şirketleri maddi durumunuza göre değerlendirin lakin fiyat alırken aracınızının değerinin her yerde aynı olduğundan emin olun zira aracınız pert olduğunda sigortanın size ödeyeceği para komik bir rakam olabilir.
Kasko sigortanızı yaptırırken sigortanın sizlere sunmuş olduğu hizmetleri karşılaştırın! örneğin : kaza anında size kiralık araç sunan bir sigorta tercih edin, eğer şehir dışında bir kazaya karıştıysanız sizin hotel masraflarınızı karşılayan bir sigortayı tercih edin, aracınızın her neden kaynaklanırsa kaynaklansın… arıza yapması durumunda size ücretsiz destek sağlayan bir sigortayı tercih edin.
Kasko Sigortası yaptırırken en önemli maddelerden birtaneside kazadan sonra aracınızı nerede yaptırdıkları? birçok sigorta şirketleri sanayide 3. sınıf bir kabortacı ile anlaşma yapmış ve gelen araçları mümkün olduğu kadar ucuza kaçarak yapmaya çalışıyorlar… Oysa aracınız servisinde yapılmalı çünkü servisler masraftan kaçmaz ve aracınızın kırık bir parçasını tekrar aracınıza takmaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder